Sov trygt og sikkert med et kvalitetssikret hjem

Sov trygt og sikkert med et kvalitetssikret hjem

juli 23, 2020 Sponsoreret 0

Dette indhold er sponsoreret

En mørk nattehimmel oplyst af den klareste fuldmåne er både vidunderlig og skræmmende. De fleste ligger trygt og sover i deres senge, når mørket først titter frem. Selvom det er ubehageligt at tænke på, så medfølger der flere risici i forlængelse af nattens frembrud.

Her er tankegangen stort set altid, at det ikke sker for én selv. Man har hørt om diverse ulykker og uheld opstået om natten, men man tager afstand i den tro, at man selv er fuldstændig i sikkerhed. Realiteten er dog en anden. Uheld kan ske for enhver, og derfor bør også du se på, hvordan du kan sove trygt og sikkert i dit eget hjem.

Lad indbrudstyvene stå udenfor og fryse

Indbrud finder hyppigst sted om natten, eller når du ikke er hjemme. I begge tilfælde kan det rette udstyr sørge for, at indbrudstyvene forgæves kan forsøge at bryde ind i dit hjem. I dag er markedet fyldt med geniale og effektive alarmsystemer, kodelåse eller forstærkede materialer.

Tag en runde om dit hus eller din bolig. Hvor ville du selv forsøge at bryde ind, hvis du var en gemen indbrudstyv? Når du finder det svageste led, ved du, hvor du skal investere i bedre sikkerhed. Det kan være en ny og forstærket lås til hoveddøren eller forstærkede ruder til udestuen.

Hvis du investerer i et overordnet alarmsystem til hele huset, vil indbrudstyvene ofte gå udenom. Der er ingen grund til at teste deres hurtighed, da alarmen kontakter vagter med det samme under indbrud. De lader dit hus slippe, og du kan sove sikkert under dynen.

Vær forberedt på det værste

Farerne truer ikke kun ude fra. Der er altid en risiko for pludselige helbredsmæssige problemer. Her kan der være tale om hjertestop, der også kan opstå under nattesøvnen. I disse situationer handler det om at reagere hurtigt, da du ofte blot har få minutter til at redde et andet menneskes liv.

Hvis enten du, din partner eller et andet familiemedlem har et dårligt hjerte, gør du klogt i at investere i en Ambu man. Dukken er en nøjagtig, kunstig kopi af mennesket overkrop. Det er typisk disse typer dukker, der bliver brugt til førstehjælpskurser.

Dine chancer for at yde livreddende førstehjælp i topkvalitet bliver markant bedre, når du løbende kan holde øvelserne ved lige ved hjælp af en Ambu man. Nu og her virker det muligvis som en overflødig investering. Hvis situationen hænder, og dit kære familiemedlem pludselig får et hjertestop, vil du dog være ovenud taknemmelig for, at du er velforberedt!

For at være på den helt sikre side, kan hele din familie øve jeres førstehjælp på dukken. Efter brug kan I blot spritte den af med håndsprit, sådan dukken er ren og klar til brug.

Andre sygdomme kan selvfølgelig også opstå i løbet af natten. Tag højde for sygdommene i din familie og vær forberedt på at hjælpe dem, hvis uheldet er ude. Det kan være i form af førstehjælp, livreddende medicin eller hurtigkald til alarmcentralen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *