Opgrader din søvn med kvalitetsenge

Opgrader din søvn med kvalitetsenge

september 29, 2021 Uncategorized 0

Dette indhold er sponsoreret

Er det tid til at skifte den gamle seng ud med en ny? Så bør du besøge Norliving, som med høj sandsynlighed kan hjælpe dig med lige netop det, du godt kunne tænke dig. De har nemlig et bredt sortiment med senge af høj kvalitet fra en lang række dygtige producenter, som blandt andet Livingbed, Viking Beds, Ecobed og Imperia. Du er derfor ikke blot garanteret en seng, som lever op til et yderst højt kvalitets- og komfortniveau, men derudover også er en fryd for øjet, så sengen også passer ind i din indretning. På denne måde kan du skabe en helt særlig atmosfære i din soveværelse, som giver dig en ro og tryghed, når du skal sove. 

Senge til ethvert behov

Hos Norliving er der et bredt udvalg af senge, og du kan derfor med stor sandsynlighed finde en seng, som passer til lige netop dine behov. Her er alt indenfor elevationssenge, senge med opbevaring, boxmadras senge, miljøvenlige senge, fløjl og velour senge, kontinentalsenge og sidst men ikke mindst kingsize senge, hvis du ikke har lyst til at gå ned på pladsen. 

Nordliving har fire forskellige sengeproducenter, og såfremt du er i tvivl om, hvilke af disse du skal gå efter, kan du med fordel læse med her. 

Hvilken seng skal du vælge?

Livingbed er det bedst sælgende brand hos Norliving, da deres brug af udelukkende de bedste materaler sikrer kvalitet, følelsen og livstiden af hele sengen. Disse senge er eksklusive senge, som er et oplagt valg til dig, som ønsker at investere i en seng med uovertruffen komfort samt lang levetid. 

Viking Beds har en unik zone-inddeling i hele sengen, hvilken giver enhver kropsbygning maksimal støtte hele vejen fra nakken og ned til tåspidsen. De har markedets bedste fjedresystem, da det byder på flere lag, og disse lag skaber en behagelig dybde og tilpasser sig din krop, uanset størrelse. 

Ecobed er et miljøvenligt valg, og en oplagt idé til dig, der gerne vil leve så miljøbevidst som muligt. Sengene er nemlig produceret delvist af genanvendt plastaffald og materialerne kan genanvendes 100%. Det vil sige at du, når madrassen slides ned, kan skifte madrassen, da sengerammen holder for evigt.

Det sidste mærke, Imperia Lux, er den mest eksklusive serie af senge, du finder hos Norliving. Disse senge er super elegante og i et lækkert design, som derudover også har en suveræn liggekomfort. Disse senge er dobbelfjedret, så der både er fjedre i den nederste og øverste madras, som øger både komfort såvel som fleksibiliteten på sengen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.