Flot, fleksibel og professionel indretning til butik eller virksomhed

Flot, fleksibel og professionel indretning til butik eller virksomhed

november 20, 2020 Sponsoreret 8

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med de hjemmesider der linkes til.

Har du åbnet en lille virksomhed eller butik, og mangler du en flot og smart måde at præsentere dine varer på? Så kan Slatwalls være den helt rigtige løsning for dig og din butik. Slatwalls er nemlig en form for rillepanel, der kan sættes op på dine vægge, så dine varer kan stå flot og skarpt. På den måde virker det også mere overskueligt for dine kommende kunder – og ikke mindst for dig selv og dine medarbejdere, når I skal sætte nye varer på hylderne.

Men hvad er Slatwalls egentlig, og hvordan får du mest ud af indretningen i din butik? Det kan du finde ud af ved at læse med her.

Montering af Slatwalls

Der findes naturligvis mange forskellige Slatwalls, så du er også sikker på at finde et par, der passer til udseendet på din butik. Men ligegyldigt hvilket form for Slatwalls du vælger, så skal de monteres direkte på butikkens vægge. Hvis væggene ikke er lige, vil det være en fordel at benytte sig af det, der hedder træforskalling, så du kan få en lige væg til at hænge dine varer op på.

Er du ikke så meget til selv at stå og skære lamelplader til en træforskalling, kan du heldigvis få det gjort i det fleste gør-det-selv-butikker.

Ud fra disse vægge kan du hænge kroge, som du herefter kan hænge produkter i. Når du benytter dig af Slatwalls, skaber du en fleksibel salgsvæg, der kan ændres fra dag til dag, samtidig med at du kan vise mange af dine produkter frem til samme tid. Derudover skaber den et rigtig godt overblik for både dig og dine kunder. Er du ikke så meget til almindelige kroge, som man oftest forbinder med Slatwalls, findes der også hylder, der kan sættes op på pladerne.

Hurtig udskiftning af sortiment og mulighed for fleksibel indretning

Med Slatwalls har du også mulighed for hurtig udskiftning af sortiment, hvis du for eksempel sælger varer, der er sæsonbaserede, eller hvis du netop har fået en helt ny kollektion ind ad døren.  Dette er også en super måde at vise udsalgsprodukter på.

Med Slatwalls kan du lege rigtig meget med indretningen af din butik. Du kan blandt andet pifte hele butikken op med forskellige flader – altså forskellige former for Slatwalls – for at give indretningen lidt personlighed og kant. Hvis har du har en søjle i din butik, kan du med fordel også beklæde den med Slatwalls. Dette skaber mere plads væk fra selve væggene i butikken, og giver dig god mulighed for at samle flere varer inden for samme kategori på et sted i butikken.

8 svar

  1. Mark siger:

    Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *